På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

27. april 2016

Konfirmasjon og bryllup.

Begge dagene er høytid og må feires på skikkelig vis!

Nå begynner bestillingene å strømme på, både til vårens konfirmasjoner og sommerens brylluper og det syns vi alltid er moro :)
 Det er noe eget med disse dagene hvor forventningene er store og alt skal være "perfekt".
Vi gjør alltid vårt beste for å tilfredstille deres ønsker.


Vi lager alt av blomsterdekor du kan tenke deg, men for best mulig resultat så kom gjerne innom i god tid for å bestille... Det er aldri FOR tidlig :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar