På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

25. april 2016

Bursdag på jobben.

I dag hadde min kjære mor og flotte kollega bursdag, 66 år allerede. Og så hun som er så sprek og ung til sinns, ikke til å tru !

Vi hadde en travel mandag med en del binderi, men bittelitt feiring må man ta seg tid til på en sånn dag. Hun ble jo som sagt 66 og det er vel da man gjør som man vil uansett :)


Dessverre var både Sjokoladesalongen og Villars stengt siden det er mandag, men heldigvis så hadde jeg hjemmebakt vaniljekrembolle fra Villars i frysern på jobben og rett i koppen kakao, så litt kos ble det allikevel.
Selv om det ikke akkurat var noen festkake hun fikk servert, men neste bursdag treffer vel ikke på en mandag og da tar vi det igjen :)
Og så skal vi feire litt hjemme på fredag og da tenkte jeg å bake ei kake til henne selv <3


Og det aller viktigste er jo at vi får være sammen <3

Verdens beste mor <3 <3 <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar