På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

29. april 2016

Nammenam.. Håper jeg ...

I dag har jeg bakt kanelbollekake i langpanne med en liten kreativ tvist :)
Fant oppskrifta på nettet HER
Kaka mi ligner ikke helt siden jeg også har dynka den litt med glasur, for da syns jeg det blir saftig, søtt og godt ;)Dessuten så baker jeg helst med sukrin gold istedenfor sukker og speltmel isteden for hvete. Men ellers skulle det være samme kaka. Skal ha den med på bursdag til min kjære mor i kveld, aldri smakt den, så håper den ble god :) Hvis ikke får vi bare spise mer av fars nydelige pizza !


God helg da folks <3

1 kommentar:

  1. Bare så dere veit det, kaka ble knallgod :)Litt flaks skal man vel ha ;)

    SvarSlett