På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

9. april 2014

Årets tranedans :)

Da var vi så heldige å få oppleve dette igjen - tranedansen ved Hornborgasjøn, Sverige.
 En flott langhelg med fullt av soloppganger og solnedganger og tusenvis av vakre trekkfugler.


Faktisk så var det på det meste 23000 traner samla på en plass og det ruver en del i terrenget for å si det sånn.Vi var på plass halv seks på morran for å få med oss at sola titta fram over åsen, det er like magisk hver gang... blir aldri lei :)

Her er vi litt trøtte i trynet etter noen fine timer ute, og da er det ekstra godt med en god frokost !


Man skal ikke lenger enn i bakhagen på hotellet for å finne vakre motiver ; blå scilla i motlys og et par metallic farga stær , som drev med hermeleken.
Jeg visste ikke at de hermer etter låtene til mange andre fuglearter, men det var fasinerene å høre på dem, de tok helt av :))) Stopp opp og lytt neste gang du ser en stær, så kanskje du også hører det store sangutvalget denne fine fuglen har.
 
 
 Fine lunsjplasser er ingen mangelvare i kulturlandskapet rundt Hornborgasjøn, der kan man velge fra øverste hylle :) Og jeg syns vi fant en veldig fin plass ved denne gamle brua.Og her var beveraktiviteten helt tydelig :)
  Jeg takker min kjære Dagfinn for å ha introdusert meg for dette fantastiske stedet på jord og jeg syns det er så godt å starte hver eneste vår med tranedansen, nå begynner livet for mangt og mye. Nå begynner de lyse tider hvor alt skal spire og gro !

1 kommentar: