På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

29. mars 2014

Farvel Welhaves :(

Da er dagen her, hvor min flotte nabobutikk pakker sakene sine og stenger døra :(
Og jeg kjenner at det gjør noe med meg... blir både trist og ettertenksom !Det er et tankekors at en så flott butikk som Welhaves ikke har livets rett her i gata... hva vil folk flest egentlig ha av butikker her igata, eller er det ikke så viktig at det er noe her mon tro... ikke veit jeg, men hadde vært artig å visst hva andre tenker :)

Jeg er selvfølgelig litt over normalt opptatt av dette, siden jeg tross alt lever av at folk velger å bruke akkurat min butikk.. og tanker jeg tror vi alle har som driver små selvstendige butikker, er jo hva våre kunder ønsker.. så som utvalg i butikken, åpningstider, service, priser osv, osv, osv. Det finnes nok av ting å lure på hvis det er det man vil. - Og det vil vi jo, for vi er så dønn avhengig av en jevn kundestrøm for å få alt til å gå rundt.

Noen ganger kan jeg føle at det å drive butikk er litt som å gå på line uten sikkerhets nett, for hvis ikke jeg får inn nok hver mnd, så er det fort kroken på døra. Den spenningen er nok litt av drivkraften også, for det er jo mine kunder helt direkte som gir meg mat på bordet !!! - Fra dere til meg ( Og aldri så lite til staten så klart :)
Derfor ønsker jeg jo også at mine kunder skal få det de ønsker i min butikk og at de vil velge å bruke den istedenfor å kjøpe blomstene sine andre steder :)

Men jeg kan også forstå at ikke alle folk tenker sånn som meg. Men det er heldigvis lov å dele noen små tanker en lørdagskveld, så kan du velge fritt om du vil lese det eller ikke, om du vil bruke min butikk eller ikke og om du er opptatt av å ha små butikker der du bor eller ikke...
Nå veit du i hvert fall hva jeg mener :)

Og med dette takker jeg Heidi på Welhaves som jeg har delt så vanvittig mye med de siste 5 åra , for ALT !!!
Du hadde distriktets flotteste butikk syns jeg, gjennomført 100% og du har vært så tro mot deg selv,  dine visjoner og idealer. Og du har virkelig gjort ditt beste og stramma livreima ikke bare en gang, men flere ganger i løpet av disse åra. Som man også er nødt til for å bygge seg opp, men allikevel... uansett hvor bra det er, så er det noen ganger man bare ikke får ordentlig fotfeste, dessverre!
Jeg kommer til å savne deg som nabo og dine kvalitetsklær og din kunnskap ikke minst :)

Pernille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar