På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

22. mai 2013

Yankee candleJeg har prøvd mange duftlys etter hvert, men jeg har virkelig lagt min elsk på Yankee candle !
De dufter (!) og finnes i et utall av varianter, brenner lenge og er ikke kunstige i duften, og disse elementene er det som gjør dem til mine favoritt duftlys !
Derfor er det nettopp disse jeg vil fylle hyllene i Sanseriet med. Her er en liten start, så satser vi på flere etter hvert :)


De herlige duftene finnes også som duftvoks, noe jeg også kan anbefale på det varmeste !
Eneste minuset med disse produktene er at du risikerer å bli litt " hekta " for de er så digge :)


Vi har også fått inn dissse herlige sommerduftlysa .
Tenk deg.. duften av mango/nectarine, trippel berry eller melon/lime .... mmm :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar