På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

27. mai 2013

Velkommen til vår drømmeverden :)

Overeksponerte bilder syns jeg gir et kult drømmeaktig inntrykk, og noen ganger er det bare gøy å ta bilder som blir helt "feil"

Så her har du en liten overeksponert titt inn i Sanseriet i mai 2013Og i mai må vi vel få lov å drømme litt om varmere vær, terrassekos, blomster som bugner i kurv og krukker ute. Og alt det som en nydelig vår bringer oss :)Du er selvfølgelig også velkommen til å ta en tur til oss og se det med egne øyne :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar