På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

7. juni 2013

Brudebukett med liljekonvall og eføy

Her ser du først hårkrans til brudepike,så er det brudebuketten, og brudepike buketten, corsager til brudgom og forlover, så hårpynt til bruden og til slutt en liten detalj fra baksida på brudebuketten. Dette er en meget velduftende variant av brudebukett :)

2 kommentarer:

  1. veldig lekkert med liljekonval i brudebukett, rent og pent. Og en herlig duft i tillegg.

    SvarSlett
  2. Hei! jeg lurer på når desse bukettene ble lagd? Ser det står 07.06, men var usikker om det er tidspunkt for bryllupet eller datoen du la ut bildene. jeg prøver å få tak i Liljekonvall til mitt bryllup 20.06.14 men har fått beskjed at det er for sent på året... Siv

    SvarSlett