På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

15. mai 2013

Pelargonia :)Pelargonia er en fantastisk sommerblomst ! Den trives både inne i vinduet og ute.
Den er veldig glad i sol, og det blir det jo masse av i sommer ... ikke sant :) Og den er ganske avhengig av å bli gjødsla  jevnlig for å vokse godt og få en rik blomstring.


Vi er så heldige å få våre pelargonia fra et fantastisk gartneri i Stokke, Skalleberg gartneri og de dyrker store og kraftige planter som virkelig blir flotte i løpet av sommeren!

For det er der mange av forskjellene på blomster ligger, både rotsystem og jorda de er planta i er viktig! Og kraftige røtter får plantene kun hvis de får lov å få litt tid på seg i starten og ikke blir  "pressa" frem. Og hos Skalleberg veit vi at pelargoniaene våre får en god start, så våre kunder kan nyte flotte blomster hele sommeren :)

 
  Halvslyng Pelargonia er fantastisk flott både i potter, og i verandakasser hvor de ikke bare henger utover, men også vil syns over kanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar