På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

17. januar 2013

Ukas Tilbud : 3 Primula Kun 60;

Primula trives best hvis den har god tilgang på lys. Vannes gjerne på skåla og må ikke bli knusk tørr...Men mange vanner dem også for mye, så vær litt obs på det :) Klarer du å ta vare på den til våren er det en fantastisk blomst som du kan plante ut i hagen og den kommer igjen år etter år ! Primulaens skjønne farger er som en liten vitamin innsprøytning nå midtvinters, så kos deg med dens skjønnhet :)

2 kommentarer:

  1. Så flott med fargeglade primula nå midt på vinteren! Selv om det er snø og kaldt ute nå, går det heldigvis fort mot våren! Frem til det kan vi kose oss med nydelige primula!;o)

    Hilsen fra Litt à hvert i Moss

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant ! Vi må nyte de tegna på en lysere og mildere tid som vi har og så er det både pent og noen av primula ( særlig hvite og gule ) dufter også. Så det er jo ekstra pirrende for sansene våre :) Ha en god helg !!
    Hilsen Pernille, Sanseriet i Vestfosssen

    SvarSlett