På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

23. januar 2013

Dette Gleder Jeg Meg Til !

Forrige konsert var helt magisk, og dette blir nok ikke dårligere ! Den fantastiske stemningen som Dagfinn skaper med musikk og film er ubeskrivelig, litt som meditasjon, en egen verden for en stund :) Det var en del som ikke fikk billett forrige gang, da det ble utsolgt...nå har dere muligheten igjen, for her er det plass til ganske mange. Og skulle du være forhindra i å oppleve dette selv, så spre ryktet til venner, familie, på jobben, på treninga, på vei til butikken, på skolen eller i barnehagen...eller på FB språket: Del og Lik :)))))
Og vi har forsalg av billetter hos oss i Sanseriet, Vestfossen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar