På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

7. juli 2011

Til alle anledninger...

I Sanseriets hverdag er vi en del av menneskers oppturer og nedturer og det er veldig givende å kunne ta del i andres liv på denne måten !

Brudebukett

 Vindekorasjoner


i diverse utførelser :)
En sommerbukett i stativ


Gavepakninger er alltid populært og kan jo lages i utallige varianter !En romantisk kurv med roser, lavendel og eføy er sommer !


Brudebukett


Hjerte..
Og så over til den tristere siden av livet... nemlig at ingen lever evig....

Men når det skjer er det desto viktigere å bli tatt godt hånd om og bli hørt, så jeg er takknemlig for det gode samarbeidet jeg har med Kristin  på Ditt Begravelsesbyrå . Hun får så mye skryt for den varme og personlighet hun legger i jobben sin !


Kistedekorasjon


Båredekorasjon


Krans


Båredekorasjon


Bårebukett

Og sånn går nå dagene hos oss ...... ville bare vise frem et lite glimt av hverdagen i blomsterbutikken :)

2 kommentarer:

 1. hei!

  -så dyktig du er pernille! her var det mye vakkert :) blomster gleder til hverdag, fest og sorg. artig å finne blogg siden din. så er det artig å se at det blomstrer og gror av butikker i lille vestfossen byen :)

  lag deg gode sommer dager
  hilsen arnhild

  SvarSlett
 2. sansebloggen09 juli, 2011

  Tusen takk for så koselig hilsen Arnhild !!!
  Og vi storkoser oss i Vestfossen og gleder oss virkelig over veksten som skjer her :)
  Ha en deilig sommer du også
  Hilsen Pernille

  SvarSlett