På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

13. juli 2011

I en eim av semulepudding ...

Jeg snakker selvfølgelig om mjødurten som dufter himmelsk, men også veldig som den gode gamle semulepuddingen :) Som forresten bare minner meg om en ting.. skolekjøkken :) Og med litt tynn rød saft selvfølgelig.


Men det er deilig å kjenne alle de gode duftene spre seg når jeg er så heldig ( skjer ikke hver dag for tida..) å gå tur når sola skinner. Duftene er jo så mye sterkere etter alt regnet og så er det jo frodigt!

Det er de små ting som er  " DET GODE LIVET " :)))))


http://youtu.be/WT9xkhF4Ou8

Ha en fiiin onsdag !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar