På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

5. juli 2011

Sommervikar

Heidi på Paxplass   tar seg nå en velfortjent ferie  ( fom.6/7 tom 31/7 ) og jeg har sagt meg villig til å være en slags sommervikar for henne.  For å løse dette ( kan jo ikke stenge Sanseriet..) har jeg fått et par stativer med klær inn til meg !
Så nå kom fristelsene fra noa noa veldig nært ...hmmm kan bli en dyr "sommerjobb" for meg dette...:)
Men selvfølgelig aller mest til glede for meg og mine kunder og Paxplass sine kunder !!!
Vi er også så heldige at Heidi var i feriehumør før hun dro idag og satte ned varene med 20 og 50 %
Så nåååååå kan vi slå oss løs :)))
Jipiiii.... sommersalg på sommerklær !!!
 Her er en av mine absolutte sommerfavorittkjoler fra noa noa 

3 kommentarer:

 1. Kunne ikke hatt bedre sommervikar!!

  SvarSlett
 2. Så fint...Å ha en sommervikar vis a vis. Passer bra at Pernille har sitt flotte Sanseri!

  SvarSlett
 3. Sansebloggen12 juli, 2011

  Det er sant Karin og så er det sååå bra med gode naboer..og de må jo pleies :))
  Og etter ei uke som vikar må jeg si meg ganske fornøyd... kundene er glade og fornøyde ( tom. med mitt provisoriske prøverom..lageret mitt :)) og jammen meg kjøper de også :)))

  SvarSlett