På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

4. juli 2011

Det enkle livet.....

Noen ganger; ( veldig ofte egentlig :) er det enkle ofte det beste.
Som når vi drar frem reinsdyrskinna, finner frem det som er igjen av grillen på hytta, deler den lille skvetten med saft som sto igjen der fra sist...ingen hadde jo huska på å kjøpe drikke .... Og bare lar humla suse og venter på at kjøttet skal bli ferdig..nam nam....Og her er det lov å spise underveis :))))
Det er det enkle livet og jeg digger det :)

1 kommentar: