På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

1. juli 2011

Typisk Dagfinn :))))))))

Bare en liten titt på forrige helgs aktivitet..... Konsert med Dagfinn Kolberg ( Sansebloggens bedre halvdel :)) på Holtefjell, nærmere bestemt ved Grøllafurua som er et av Dagfinns "hotspots".

Det er en gåtur på ca 1 - 2 timer i et herlig terreng med myrer og gammelskog.
Vi tok en snarvei vekk fra stien og der var det flust med orkideer på myrene ( Flekkmarihånd sa eksperten på ville blomster..Dagfinn :) Og de er jo bare rålekre, men ikke glem at de er freda, så la dem stå, ta bilde og nyt synet hvis du er heldig å se noen !!!
Og selvfølgelig traff vi på noen skikkelig flotte , vridde tyri"stubber", disse to sto og omfavna hverandre...


Og folk kommer, den norske folkesjela med "ut på tur det er søndag" er heldigvis fortsatt gjeldende for en god del mennesker og det setter vi jo stor pris på ! Det er vel litt av Dagfinns visjon, få folk ut og opplev " skaurocken" der den hører hjemme !!!


Multimediashow er vel en selvfølge i 2011 med powerpoint og andre hjelpemidler....så her tar Dagfinn saken i egne hender og serverer oss bilder før hver låt :)


Før han gir alt musikalsk ....!


Naturen er forunderlig.....


En fornøyd gjeng, etter en lang og god dag på Holtefjell, nesten uten knott og mygg, helt uten regn .....!!!!!! Og mange hyggelige skaufolk på konsert, da kan det ikke bli stort bedre :)))

Til slutt en hilsen til Grøllafurua fra Dagfinn : Hiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer: