På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

21. mai 2016

Litt av vårt binderi i Sanseriet den siste uka.

Vi har mye forskjellige oppdrag i løpet av ei uke i blomsterbutikken. Og det er noe av det som gjør jobben vår spennende, vi veit aldri hva dagen og uka bringer.

Anledningen til å kjøpe blomster er mange og varierte og for oss veldig ofte uforutsigbare.

 Så evnen til å ta ting på sparket, skru opp tempo, hive seg rundt og hva det ellers heter må være sterkt tilstede hos en blomsterdekoratør!

Her er bare en liten titt på noe av det vi har laget denne uka:

Krans.


 Rund bukett.


Kistedekorasjon.


Jentebabydekorasjon.


Høy bukett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar