På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

19. mai 2016

Vassfaret.

Pinsen ble for vår del brukt på best tenkelig måte, med telttur til skjønne Vassfaret.
Det var første gangen jeg var der, og første gangen vi hadde med hunden vår Mai på overnatting i telt.Vi kjørte inn fra nord ved Strøen, men syns det var litt vel vinterlig med snø og ikke museører på bjørka ennå.. Så vi snudde og kjørte tilbake sørover og inn ved Nevlingen. Da kom vi oss en del høydemeter lenger ned og våren var ihvertfall litt i gang.

Det ble noen flotte dager med fint vær og vi nøt hvert øyeblikk.
 Ikke minst Mai som alltid koser seg veldig med all oppmerksomheten hun får på tur, masse kos og tilstedeværelse er gull verdt for både mennesker og dyr.Og når kvelden kom la vi Mai i Jervenhiet i forteltet og da tok det ikke mange minutter før hun sovna og snorka høyt.Overraska Dagfinn med deilig kringle fra Villars i Vestfossen, de har verdens beste gjærbakst og det smaker ekstra godt utendørs. Og enda bedre når man tror man bare skal spise nøtteblanding til lunsj ;)Glad mann og en hund som har veeeeeldig lyst på :)
( Fikk vel litt også :)Det var kalde netter med rim på teltduken og is i koppen.
Et godt tips til alle frysepinner, som meg... Fyll opp drikkeflaska med kokende vann, tre på en sokk og legg ned i soveposen som varmeflaske, det er gull!

2 gode venner <3


Du och jag <3


1 kommentar:

  1. Herlig tur til Mikkjel Fønhus' rike, sammen med mine kjære; Pernille og Mai :-)

    SvarSlett