På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

12. juli 2016

NEIL YOUNG ! Kanskje ikke så ung lenger, men still going strong !

Det er ingen hemmelighet blant de som kjenner oss, at vi virkelig elsker denne kuule, canadiske rockeren 100 %Så når han skulle spille på Stavernfestivalen, var vi selvfølgelig tilstede :)Vi fikk en konsert som jeg seint vil glemme, masse deilige låter som jeg digger på rad og rekke vel samspilt med det mye yngre og knallbra bandet Promise of the Real.

Og fremført på en fantastisk flott måte, med store tendenser til å sette publikum og musikere i fullstendig transe gang på gang.
Det er de tre kjappeste timene jeg har hatt på lenge :)

Og den godeste Neil Young er ikke bare god på musikk, men også på enkle og effektfulle virkemidler som får deg til å tenke og reflektere.
 Han har jo et brennende engasjement for å ta vare på denne vakre kloden vi lever på og han passer på å formidle budskapet verden over!
For meg så betyr det veldig mye og man finner også mye av budskapet i tekstene hans og når det blir miksa med en god dose rock`n roll da kan det ikke bli bedre spør du meg <3
Vi har tross alt veldig mye å gå på i forhold til å ta vare på jorda vår både nært og fjernt !!!
Så jeg setter pris på at han bruker sin posisjon som verdenskjent artist til å tre budskapet godt ned over øra på oss,  for det kan ikke sies for ofte.Dyktige musikere alle mann som gjør musikk til noe mere enn bare musikk!


Nok en gang en konsert å gjemme i hjertet og minnes med glede <3

Da kan vi bare se frem til Kim Larsen i Holmestrand 21 juli.
 Mye å glede seg over, selv om ferien lar vente på seg :) :) :)
Og jeg unner Kirsten 4 ukers ferie nå, det har hun ærlig fortjent !!!

1 kommentar: