På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

9. juli 2016

Jeg ønsker Dagfinn og Tjukka velkommen hjem !

Etter 16 år som kjærester og 3 år som gift, vil vel mange si at det var på tide å avslutte ungkar/kvinne tilværelsen, men vi har trivdes som vi har hatt det og ikke savna noe annet.
 Men alt har en ende og nå er tida inne for oss til å dele tak og vegger også <3

Dagfinn og Tjukka på kontoret :)

Vi har starta vårt eget lille bokollektiv her på Fredfoss. Men her skal vi ikke være for evig, nye muligheter står og venter og spennende tider kommer :)

Til da skal jeg og Dagfinn nyte hvert øyeblikk her, sammen med Mai, Villi, Mia, Tjukka og Plett :)Peace and love <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar