På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

31. juli 2016

Klapper meg selv på skuldra !

Fordi jeg fortjener det:)
For tradisjon tro, så jobber jeg selv alle dager i hele juli og benytter litt ferierolige dager til noe fornuftig.
Nemlig å vaske og rydde butikken fra loft til kjeller og klargjøre til en spennende høstsesong :)Jeg har også fått pakka opp noen nye høstvarer og fyller hver uke butikken med nye lekre planter.

Så da er ihvertfall jeg klar til dere kommer hjem til striskjorte og havrelefse og kanskje litt stusselige blomster i heimen etter en fantastisk sommerferie :)
Velkommen skal dere være til å handle i den lokale fagbutikk <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar