På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

22. juli 2016

En flott sommerkveld med gjengen.

Torsdag ettermiddag etter jobben samla vi noen av de jeg er mest glad for, i den lille bilen min og satte kursen mot Holmestrand.Kvelden ble så perfekt som den kunne få blitt, med godt humør, sommer, sol og konsert på en fantastisk fin plass; Dulpen i Holmestrand.

Og da selveste ikonet på dansker, Kim Larsen kom på scenen, mangla det ikke noe :)Han spilte veldig mange av de "gode gamle låtene" som vi alle kan og liker og det var det jeg håpa på, så jeg var happy :)
Det bringer jo  frem masse minner om en flott barndomstid i Danmark og mitt opphav kommer meg ganske nært i en sånn stund <3 <3 <3
Og det var et fantastisk bra publikum, som hadde stemninga på topp fra første tone.Riktig nok er fyren blitt over 70 år og skrøpelig til beins, men fremføringa, sjarmen og stemmen sitter som et skudd fortsatt !
 Og da kan han sitte på den krakken og synge til han blir 100 for min del :)
Bandet hans Kjukken var også særdeles dyktige og fulle av spilleglede og trøkk.

Så med alle disse positive faktorene, så var det en julikveld i særklasse!

1 kommentar:

  1. Enig kjære ! Og mange gode Gasolin-slagere gitt :-)

    SvarSlett