På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

10. juni 2016

Nå er vindruerankene her !

Det er mange som har kjøpt disse flotte plantene av oss tidligere år, som har venta med lengsel på at vi skulle få dem inn igjen. Og nå er de endelig kommet :)
Druerankene er ikke bare vanvittig dekorative, men de er også fulle av druekart som i løpet av sommeren blir til de mest sødmefylte, deilige vindruer.
Føler seg litt som ved Middelhavet når man kan plukke sine egne druer på verandaen en varm sommerdag. Det gleder jeg meg til :)Vi har også fylt opp med lekre slyngene Thunbergia i både rød, orange, lysegul og hvit.

Med dette ønsker vi alle en herlig helg <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar