På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

13. juni 2016

Det er nå bare lekkert ved sjøen også !

Denne helga fikk vi ikke så mye tid til å dra på tur..
 Men en enkelt dagstur, det ville vi få til !Valget falt på vakre Tjøme og Færder nasjonalpark som ble oppretta i 2013. Vi valgte et område som heter Moutmarka.


Det er en fantastisk idyll der ute, ikke mye folk heller hvis man holder seg unna Verdens ende.
Og når det første vi blir møtt med er en flokk med Gotlandsfår, da er vi solgt :)

 
- Siden Gotland er et sted som vi absolutt MÅ tilbake til.
 Kanskje allerede neste år..
Kunne godt tenkt meg et par uker der igjen, bare gå rundt i naturen og snuse inn den flotte øya skikkelig!
Det begynner å bli leeenge siden vi var der sist.Men nå var det Tjøme som gjaldt og vi storkosa oss fra ende til annen med vakkert landskap og mye fine kystblomster og busker.


Når vi er på tur så digger vi å ha med utstyr så vi kan lage mat på stedet.
Gassbrenner og panne, så er vi klare.
 Dagfinn er kokken vår og denne gang var det entrecot med masse hvitløk i gresk marinade og godt brød til som sto på menyen:)

 
Og godt var det !

Som vanlig når vi er på tur, så storkoser vi oss alle tre <3Disse deilige sommerdagene må bare nytes.

1 kommentar: