På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

12. mai 2016

Vi forbereder oss til 17 mai.

I dag kom så alle de friske avskårne blomstene som vi skal bruke til å lage 17 mai buketter og dekorasjoner av, herlig !Og vi har allerede satt i gang produksjonen:)


Og vi har tenkt å fortsette produksjonen enda et par dager.Her skal det være litt av hvert å velge i til pynt av 17 mai bordet.
Eller kanskje du er en av de heldige ( som meg ) som er bedt bort på mat, og da er det ekstra hyggelig å ta med seg en vakker blomst til de som steller i stand.
Jeg maser stadig om dette, men føler at det er en del av en god oppdragelse å vise at man setter pris på invitasjonen!
Vi har selvfølgelig fortsatt vår nydelige eplecider og deilige By pr sjokolade hvis du er ute etter et alternativ til blomster å gi bort. Som alltid lager vi gjerne fine gavepakker til deg ut fra det du ønsker, eller du kan velge blant de som er lagd ferdig :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar