På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

13. mai 2016

Man blir som barn igjen..

I kveld gikk jeg forbi denne vanvittig flotte enga med gress og løvetann og måtte bare stoppe opp og beundre den og nyte lukta.
Minner fra barndommen strømmer gjennom kroppen.
 Det må ha vært mye gress og løvetann der jeg vokste opp, for følelsesminnet kjentes fullt ut der og da.
 Som å skru tida tilbake, når jeg løp barbeint over enga hjemme på gården:) Og jeg var så glad i å løpe :) Løp og løp, eller hoppehinka bortover ;)

 

Jeg blir også veldig glad for å se at en sånn eng kan få lov å stå i disse dager hvor alt av "ugress " blir sprøyta og alle de vakre veikantene absolutt skal klippes når de er på det fineste..( Liker ikke ! )
Så at noe faktisk kan forbli urørt, det gjør noe med meg <3
ALT må ikke trimmes og holdes i sjakk !
Det er vilt og vakkert <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar