På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

20. april 2016

Vårlyng er ikke bare vakkert..

Det er faktisk også en riktig god hjelp til både sommerfugler og humler som kjemper for livet i disse lunefulle vårdagene.
 Jeg ser det utenfor butikken, at med en gang sola titter frem så er de på plass. Det er jo fortsatt ganske lave temperaturer på natta og da trenger disse små viktige skapningene all den næringa de kan få på dagen.


Foto: Dagfinn Kolberg

Så har du hjerte for naturen og vakre blomster, da er vårlyngen det rette for deg nå. Og ikke bare er den nyttig, men veldig fin sammen med både fioler og tusenfryd. Og vips, så har du en flott gruppe blomster som kan pynte opp ute og som tåler noen kalde netter:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar