På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

21. april 2016

På fredag..

..er det konsert igjen :)

Min kjære mann, musiker og naturfotograf Dagfinn Kolberg elsker alt naturen har å by på, ikke minst fullmånen.
Og han legger gjerne sine innendørskonserter/naturforestillinger på disse dagene, sikkert for både inspirasjon og den lille ekstra stemningen.
Og den føler man spesielt mye når det arrangeres konsert i Gml. Fiskum kirke som er en gammel middelalderkirke uten elektrisitet.
På kvelden når man skal gå derfra, er det fantastisk flott der med utsikt og forhåpentligvis månelys over Fiskumvannet. Et flott skue!
Hodelykt er også lurt å ta med, så man ser litt mer av veien opp til parkeringa.


Dette blir en kveld full av naturlige inntrykk via film,musikk og fortellinger.
Og billetter får du kjøpt her hos oss eller du kan få kjøpt av meg i døra på kvelden ;)

Minner samtidig på at vi i Sanseriet alltid har Dagfinns fotografier som salgsutstilling.
Den varierer hele tiden, da vi selger rett fra vegg.  Og med ujevne mellomrom blir hele utstillingen bytta ut med nytt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar