På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

24. april 2014

Vi har italiensk uke i butikken !


Det betyr blant annet at vi har flotte oppstamma krydderurter på tilbud til dere :)
Her får dere velduftende planter som varer ut hele sommersesongen !

Rosmarin / Lavendel / Salvie for kun : 99 ;


 


Og for å få enda mere sydlansk stemning, så har vi også kjøpt inn store Bougainville og Passiflora, de er bare superlekre ute på terrassen :)


Vi har selvfølgelig også gjort oss klar til en heidundrende plantehelg ( Det er jo meldt fiiint vær :)))
og bugna butikken med både Fioler og Bellis....

 
Store mix ampler , Spanske Margeritter i en aldeles nydelig gylden farge og Margeritter i rosa og hvitt.
 ( Ps. de Margerittene vi har holder hele sommeren, blir ikke så lange og stratete som "billig varianten" )
 

Og så har vi så smått begynt å snuse litt på Pelargoniaen og legg merke til den grå blomsten nederst.. Silver Falls, vanvittig fin i krukker og balkongkasser. Den blir lang og kraftig og er veldig lettstelt :)

 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar