På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

19. april 2014

Minner om at vi har åpent påskeaften 10- 14


God påskemorgen alle sammen :)
Her i Vestfossen skinner sola og alt er vel !
Vi holder åpent noen timer i dag for deg som har behov for noen flotte blomster eller en gave å ta med til noen.
Kanskje det er noen som sørger for at du får kosa deg litt ekstra akkurat i dag, da er det jo hyggelig med blomster for å vise at du setter pris på det :)
Ellers vil vi bare nyte dagen for alt den er verdt og helt til slutt minne deg på at vi fortsatt har fine påske priser på tulipaner : 120; for 20 stk !

Og så ønsker vi alle en fortsatt strålende påske :)

Pernille og Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar