På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

3. oktober 2013

Hvem har sagt at det er dyrt å pynte med blomster..

Med noen små flasker, telysglass og et fat eller to, så er du langt på vei til et lekkert pynta bord på 123. Da mangler du bare noen få, men utvalgte blomster og vips så har du pynta bordet til hverdags eller til fest på en rimelig og enkel måte :) Her har jeg brukt rosen Upper Secret og Red jewel Phalaenopsis. Kommer til å vise dere flere varianter etterhvert. Vi har forresten fylt opp med små flasker i butikken nå :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar