På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

25. juli 2013

Danmark

Føler meg jo så norsk som noen i hverdagen, men når vi kjører ned gjennom Sverige mot Danmark og landskapet begynner å flate ut, ja da skjer det noe med meg . Det er en følelse av velvære og som å komme hjem.

 Tror det har noe med lyset og duftene å gjøre, for når vi kommer inn på kaia i Helsingør, ja da ER jeg hjemme, sånn rent mentalt altså :) - Det lukter Danmark og det gir meg assosiasjoner til barndommen.

 Det må ligge noe i genene våre og jeg tenker at de som kommer fra her og der rundt i verden nok har det sånn alle sammen :)
Og jeg føler meg privilegert som faktisk kan føle like stor tilknytning til to land !

For når jeg kommer hjem til Vestfossen, så syns jeg jo også at det er verdens vakreste perle <3
Fortsatt god sommer der ute !!!


2 kommentarer: