På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

20. juli 2013

Bare et lite HEI !!! Ut i en store verden :)Ønsker alle der ute en vakker sommerdag, håper den er like fin som den vi har her i Vestfossen idag !
Og til alle oss som er på jobb og holder fortet til dere andre kommer hjem fra ferie....
Husk at sommerkvelden er lang :)

Og bare for å nevne det, så er vi på plass til klokka to idag, og det er jo alltid koselig å ta med en blomst hjem eller kanskje du skal på grillings hos noen..... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar