På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

17. juni 2011

Gaveideer :)

Jeg hadde lyst til å vise dere et par ideer, som jeg selv har brukt....
Disse to kurvene lagde jeg til to gode venninner og de ble tatt godt imot :)))
Det er jo hundrevis av måter å kombinere blomster, gaver ,mat og drikke på, det er egentlig bare fantasien som stopper og jeg er heldigvis så priviligert at den stopper IKKE :)))                                      Jeg syns det er gøy å tenke ut en slags helhet ,planlegge ut fra hvem som skal ha det og pynte det med blomster som prikken over i`n.
                                                                                                                                                                             
Så stikk innom oss i Sanseriet, så skal vi hjelpe deg med gaven til de som "har alt".
Håper jeg har gitt noen en god ide. Og husk at det er også lov å ta med noen " ingredienser" hvis det er varer vi ikke fører !                                                                                               

1 kommentar:

  1. .... Jeg fikk den ene!! For min del gikk den RETT HJEM! Utrolig koselig å se at pakken var satt sammen med teft og tanke for hvem jeg er og hva jeg liker. Ble helt rørt.

    Pernilles gavesnadder anbefales på det varmeste!

    SvarSlett