På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

19. juni 2011

Etter regn kommer sol ( og godt er det :)

Min daglige gåtur på skauen begynner å bli en ganske så grisete opplevelse.. sklir rundt på stiene i gummistøvler og regndress, t.o.m Lotte ( hunden vår) må ha på seg regndress . Ellers er hun jo ikke til å kjenne igjen når vi kommer hjem ,gjørmete som hun blir fra topp til tå :)
Men sanseinntrykka en kan få i dette været er jo verdt alt... sola som titter frem mellom tunge skyer og gir et fantastisk fint lys, disen som siger imellom trærne og stiger som røyk, fuglene som synger og skvaldrer når regnet gir seg,blomsterduftene som ligger som en tung eim i hele skauen, mmmm !
Og vannet som bruser i alle bekker og bakken er så metta av vann at nye små innsjøer ser dagens lys, gjerne midt i stien..
Og noensteder ser det ut som gigantiske  akvarier midt i naturen ( mangler bare gullfiskene :)
Selv om vi kanskje klager på våte sommere, så er det ikke ofte man får oppleve det sånn som nå. Og jeg syns faktisk at det er verdt å gå i tunge gummistøvler og klamt regntøy for å få det med meg ... Kanskje jeg er litt rar, men sånn er jeg :) Skal sies at jeg også er den første til å juble når sola kommer og gradestokken nærmer seg  + 30. Elsker rett og slett skiftningene som vi har, DET er eksotisk og vi tenker alt for sjeldent på det !
Og for en enorm frodighet alt dette vannet gir, det er reneste edens hage med kjempehøye bregner og blomster, vi så bla. Aconitum/Tyrihjelm på over 2 meter, som du ser på det øverste bildet her, de er bare så elegante og staselige !
Her nærmer vi oss gården og Marita ( min kjære fostersøster) og Lotte ( hunden) nyter utsikten over Vestfossen :) Og da var ennda en deilig tur i skauen over for denne gang :)))
Ha en fortsatt fin søndag , hilsen Pernille.

1 kommentar: