På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

27. mai 2017

Snipp snapp snute...

Da var Sanseriet eventyret ute <3

Sanseriet har stengt dørene for siste gang og vi har veldig lyst til å takke Vestfossen for mere enn 13 flotte år !

Vi er alle våre trofaste og gode kunder evig takknemlig <3

Sanseriet har vært et vakkert eventyr fra start til slutt og jeg er så glad for at jeg har fått til det jeg drømte om og vel så det !

Nå gleder vi oss til å få rydda ferdig i Sanseriet og ta fatt på et nytt prosjekt hos Interflora rasmussen i Hokksund :)

Så trenger du hjelp med blomster i fremtiden så ring 32751509 eller gå inn på Interflora Rasmussen eller Interflora Norge.

Vær OBS på at butikken i Hokksund er stengt fra 1 juni til 15 juni, for da fresher vi opp butikken før vi åpner igjen fredag 16 juni

Takk for oss, så ses vi i Hokksund !

Klem fra Pernille og Kirsten


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar