På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

6. desember 2016

Kranser til jul

Kransen hører med til vår juletradisjon. Vi bruker kranser som pynt til og i huset, og også som pynt på gravstedet til våre kjære.

Hos oss i Sanseriet er vi faglærte blomsterdekoratører som binder og pynter kransene våre selv.
Så hvis du ikke vil ha en ikke masseprodusert julekrans, men heller en som passer nettopp deg, da kan du komme til oss i Vestfossen.
Flere og flere setter pris på det personlige preget på pynten sin og det er nettopp derfor vi finnes :)

Her ser dere et lite utvalg av hva vi tilbyr <3

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar