På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

20. desember 2016

Blomster og sjokolade er en fin kombinasjon


 Blomster som kan tilfredsstille syns og luktesansen og deilig konfektsjokolade fra Pr chokolade Dk som kan tilfredsstille smakssansen :)

Og fine dekorasjoner blir det også.


Flere og flere velger også å sende med en nydelig sjokolade ved siden av blomsten eller buketten for å gi det lille ekstra i sin oppmerksomhet <3
 Og våre tilbakemeldinger er at mottakerne setter stor pris på den lille gesten!

Nå til jul i år tilbyr vi i Interflora butikkene også herlige duftlys som du kan sende med din blomsterhilsen, med nydelig duft av kanel og appelsin.

På plakaten under ser du noe av det vi tilbyr som det lille ekstra ;)
Her er det både sjokolade, marsipan, eplecider og duftlys.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar