På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

7. september 2016

Med kløv og sekk, og med gram og kilo.

Da er tiden inne for å begynne å trene opp kroppen litt ekstra, før vår årlige høst fjelltur.
Det viktigste når vi har grunntreninga på plass, er faktisk å få sekken på ryggen og begynne å trene alle de musklene i skulder og rygg som skal bære alt vi har med oss. Og det blir noen kilo...
Det gjelder både for mennesker og dyr, for å kunne få en mest mulig behagelig opplevelse av en fottur.
 Så for min del starta jeg opp med bare noen få kilo i sekken og  Mai med bare noen 100 gram i kløven.
 Dette gjør også at vi har mindre sjanse for belastningsskader. Og siden Mai er en "gammel" dame på 10 år, så er det ekstra viktig å begynne forsiktig. Heldigvis så er hun slank og fin og i god form, så hun tåler litt hard jobbing på sikt tross alt.
Nå nærmer det seg og vi har økt vekta litt og litt og er snart klare for tur.Vi gleder oss litt ekstra til høstens tur både jeg og Dagfinn, for det blir første gangen vi har med Mai  på skikkelig langtur og det blir stas :)

Enda en gang er det vårt kjære Sarek som står for tur. Men denne gangen så holder vi oss utenfor grensa til nasjonalparken, for der er det ikke lov med hund på sommerhalvåret.
Men da fikk vi muligheten til å dra noen andre steder enn vi tidligere har gjort og det blir fint :)

Så i midten av september så drar vi på tur !!!
1 kommentar: