På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

26. juni 2016

En våt dag på Holtefjell.

Årets Grøllakonsert med Dagfinn ble i år en våt seanse og de store puplikumshordene glimra med sitt fravær :)
7 tobeinte og 3 firbeinte hadde våga seg ut i regnet i dag. Med andre ord ganske stort frafall da det vanligvis ligger på rundt 60-70 80 stk..Og mye vann det ble det, det bøtta ned akkurat den timen Dagfinn spilte, men stemninga var god på tross av det :)
Men vi har vært ute en regnværsdag før og all erfaring tilsier at det nettopp er sånne turer man husker i ettertid. Og så er det jo veldig greit å være ute en våt dag, når man kan komme hjem på kvelden og fyre i ovnen og tørke opp. Føles bare ekstra godt da !

Så nå er det mat og beina opp i sofaen <3

1 kommentar:

  1. Blir aldri feil å dra til skogs selv om det er rufsete forhold! Og selvsagt må konsert gjennomføres uansett vær, sånn er det bare! En knall dag!

    SvarSlett