På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

6. juni 2016

Det ble veldig bra !

Helga ble så bra, med tur til Vassfaret igjen og knallvær:)

Fønhuskoia turisthytte i Vassfaret kan anbefales på det varmeste. Ferdigstilt i 2013 og inneholder de fleste fasiliteter man kan ønske seg på ei hytte.
Og beliggenheten er for mange et stort pluss, veldig lett tilgjengelig og utrolig vakkert rett ved vannet Strøen.
Mere info om hytta og bilder, kan du få ved å gå inn på DNT Ringerike.Vi var der i helga fordi at DNT Ringerike arrangerte konsert med Dagfinn og det var en fantastisk ramme rundt en skaurockkonsert.


 
 


Dette gamle stabburet fikk vi æren av å sove over i og det passer bra, da vi begge to elsker gamle tømmervegger <3Og som alltid når vi er på tur så har Mai ikke noe problem med å kose seg :)


Dagfinn <3

1 kommentar:

  1. En minnerik opplevelse i Mikkjel Fønhus' rike :-)

    SvarSlett