På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

25. mai 2016

Blomsterduft og fuglekor.

Kan vel snart ikke bli bedre enn dette, engsoleie, løvetann, jonsokblom, åkersennep, svaiende gress, sola skinner og fuglene synger i skauen.Jeg syns alle årstider er fine og blir like betatt av de små ting ute i naturen hver eneste dag.
Går gjerne den samme stien også, dag etter dag hele året og følger med på hver forandring som skjer :)


 Det gir en slags ro og trygghet å se at noe gjentar seg, år etter år, hver ny sesong, så kommer det nye fantastiske " bilder "frem.
Og jeg suger til meg all glede og inspirasjon det kan gi meg !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar