På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

14. desember 2015

Julegavetips til de som har "alt" :)


Jeg gir dere gjerne dette tipset i år også, da det aldri kan bli feil.
En gavepakke med spiselige ting i er og blir en hit!

Hos oss kan du gjerne ta med deg noe, hvis den du skal gi det til har noen favoritter; det kan være som vist her, noen favoritt øl, god vin, eplecider, moccabønner, rullingspakker, proteinbarer, seigmenn, flaskecola etc,etc, vi har lagd pakker med det meste :) :) :)
Vi tar da dette som et utgangspunkt og lager en gavepakke helt spesielt til deg og tilfører noen av våre godsaker, som for eksempel konfekt, marsipanhjerter, kaffe, te, lakris, lys, servietter, ja her det bare fantasien som lager begrensninger :)... Og det pleier ikke være noe problem ;)

Vi har også et godt utvalg av gavepakker som står ferdig, så kom og se da vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar