På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

29. juni 2015

OBS OBS ! ! VI STARTER MED SOMMERÅPENT I DAG :)Vi gjør i år som vi pleier, vi korter litt ned på arbeidstiden vår i sommer :)
Så da håper vi på masse flotte sommerdager i Vestfossen og ønsker alle en fantastisk sommer !

Og selvfølgelig, husk å kom innom hvis du er så heldig å bli invitert bort i sommer... alle fortjener å bli satt pris på når de steller istand !

Og skal du kose deg hjemme i vår flotte Eikerbygd, så kan du jo alltid lage deg et ferieparadis på verandaen og FYLLE opp med blomster fra oss ;)

Sommerhilsen fra Pernille og Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar