På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

18. juli 2014

SUPER SALG !!!!!


Jeg har brukt disse deilige varme sommerukene på storvask og rydding av butikken. Og tenkte å avslutte denne jobben med et kjempesalg :)

Derfor har jeg valgt å sette ned en mengde med varer til halv pris.... og her er det mye fint !!!

Har samtidig fylt opp butikken med masse fine  artige grønnplanter, så da er utvalget her når du trenger litt nytt etter ferien :)

Og er du på ferie nå, så fortvil ikke ... vi kjører salg helt frem til Vestfoss marken :)))
Så alle får en sjanse !Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar