På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

26. mars 2014

3 STK. PÅSKELILJER KUN : 60;


Selv om det er litt surt og guffent idag, så har vi trua på våren og selger deg rimelige,flotte påskeliljer.

Ellers har vi også fått inn masse andre flotte planter som er fine å fylle huset med i vår, så som Stefanotis, Zamioculcas,Lekre brune peperomia og mye mer, så idag veit jeg ihvertfall hva jeg skal gjøre, for her skal det ryddes, vaskes og settes på plass :)
Og kanskje jeg ser deg idag :)))))


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar