På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

16. januar 2014

Brukte aviser kommer til nytte !


God vintertorsdag allesammen :)

Nå som kuldegradene er på plass som seg hør og bør i januar, får vi også et stort behov for aviser til innpakning av våre skjøre og vakre blomster :)

SÅ derfor luerer vi på om det finnes noen der ute som har noen brukte aviser tilovers, eller kanskje dere kunne tenke dere å samle noen i en pose til oss ?

vinteren er ikke over med det første, så om du ikke har nå, så tar vi alltid imot seinere også :)

Ps. det går også fint å bare sette fra seg en pose på trappa vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar