På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

28. oktober 2013

Hurra, Sanseriet fyller 10 år lørdag 2. November !!!


Vi fyller 10 år :) HURRA HURRA HURRA :))))))
Og det skal feires lørdag 2 November og startskuddet går klokken 10.00.

Vi feirer med en mengde gode bursdagstilbud og selvfølgelig kaker og "sjampis" til alle dere som vil dele dagen med oss :)

Klokken 13.00 vil det bli en liten minikonsert med vår egen skaumann Dagfinn Kolberg, hvor han samtidig åpner sin nye fotoutstilling med tittelen `Bli med på skauen`.

Vi håper så mange som mulig vil dele denne festdagen med oss, og vi takker dere alle for at vi har fått lov å være i gata i 10 år.
- Det er ingen selvfølge i dag og vi er superglade for at vi har så trofaste kunder , som er opptatt av god kvalitet og fagkunnskap!
Og vi vil gjøre alt vi kan for å være der for dere i 10 nye år også :)

Bli med på festen da vel!
 Du vil ikke angre, for her kan du få gjort noen gode kupp ( Og kose deg litt samtidig :)


Hilsen Pernille og Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar