På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

28. juni 2013

Skaurock ved Grølla

Hiiiaaaa kjære venner, vil minne om skaurock på Holtefjell søndag 30. juni kl. 13.00. Ved sjølvaste Grøllafurua! Det blir kaffeservering også. "Inngang" er som vanlig at hatten går rundt. Velkommen til kultur langt til skogs. Sjekk kart på ut.no, eller den nye utgaven av Eiker Vest. Arr. gjennomføres uansett vær (men det blir visst meget bra på søndag....). Grøllakonserten har jeg hatt hvert år siden 2001. Stas! Anbefalt løype fra Vestbysetra i Bingen (ca. 1,5 timer å gå). Jeg gleder meg til å rocke Holtefjell og Grøllafurua nok en gang.

                                        Foto : Dagfinn Kolberg.           Motiv : Grøllafurua

Jeg vil gjerne videreformidle en av de store happeningene min kjære mann har på skauen hvert år og nå skjer det snart igjen :)
Sier det nok best med hans egne ord :

Hiiiiiiaaaaaaaa kjære venner, vil minne om skaurock på Holtefjell søndag 30 juni kl.13.00.
Ved sjølvaste Grøllafurua! Det blir kaffeservering også. "Inngang" er som vanlig at hatten går rundt. Velkommen til kultur langt til skogs. Sjekk kart på ut.no, eller den nye utgaven av Eiker Vest.
Arr. gjennomføres uansett vær ( men det blir visst meget bra på søndag .....)
Grøllakonserten har jeg hatt hvert år siden 2001. Stas!
Anbefalt løype fra Vestbysetra i Bingen ( Ca. 1,5 timer å gå)
Jeg gleder meg til å rocke  Holtefjell og Grøllafurua nok en gang !
Sitat : Dagfinn Kolberg

Sjekk også ut hjemmesida hans : dagfinnkolberg.net

Jeg gleder meg til en tur opp på Holtefjell, så kanskje vi ses :)
Hilsen Pernille


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar