På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

18. mars 2013

Min brudebukett :)

Det var ikke lett å velge blomster og stil på brudebuketten min, det er jo så siiiiinsykt mye fint å velge i, men etter å ha tenkt meg godt om kom jeg frem til denne varianten.Siden vi er glad i naturen var det et viktig element for meg og da ble det en " ramme " av bjørkegreiner. Og noen selvlagde bjørkebarkehjerter understreker jo det romantiske ! Kongler hører også med og litt lav fra Sarek :)Siden jeg møtte min kjære for 13 år siden, har han gitt meg fjær fra fjern og nær og fra diverse fugleslag. De har jeg tatt vare på og hadde lyst til å bruke dem i buketten også.Ellers så er det roser, Upper Secret og phalaenopsis orkide som er blomstene i buketten , samt strå.Min kjære forlover og venninne Marita har hjulpet meg med å lage brudebuketten, da jeg hadde litt mye stress innabords til å lage den på egen hånd :))) Det er jeg henne evig takknemlig for, brudebuketten ble akkurat som jeg hadde sett for meg !!!

                                         
Foto av bruden : Jørn Stenersen


2 kommentarer:

  1. nyyyyyydeligt

    SvarSlett
  2. Takk for det, jeg var også veldig glad for buketten min !!!

    SvarSlett